Imperia Online

Imperia Online

Sürüm: 5

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 15839

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Imperia Online Tarayıcı Oyunu

Imperia Online oyunu barutun bulunmasından önceki çağları konu alır ve sizi geçmişin gizemine götürmek için tasarlanmıştır. Göçebe ve Imperia olmak üzere 2 farklı sınıf bulunmaktadır. Sınıflara ait genel özellikler grafiklere yansımaktadır. Temel özelliklerde ise sınıflar arasında büyük farklılıkların bulunmaması sınıf seçimini oyun severek kolaylaştırmaktadır.


Elinizdeki kılıç, yay ve mızrak gibi ilkel silahlarla; mancılık, trebuchet ve savaş atı düşmana karşı üstün olmanızı sağlayan unsurlardır. Oyuna ilk başladığınızda size bir rehber öncülük edecektir. Onun tavsiyelerine uyduğunuz zaman ödül kazanıp şehrinizi geliştirebilirsiniz.


Yeni binalar yapmak, binalarınızın seviyesini yükseltmek ve askeri birimler üretebilmek için birçok madene ihtiyacınız vardır. Şehrinizdeki insan sayısını çoğaltarak daha çok maden ve odun toplayabilirsiniz. Üniversite binasında yapacağınız araştırmalarla yeni teknolojiler üretmenizi sağlayıp hem askeri hemde ekonomik açıdan gelişmenizi kolaylaştırır.


Her imparatorluğun saldırıla bilen, tutsaklaştırılan ve ilhak edilebilen 19 şehri bulunmaktadır. Oyuncular yabancı şehirleri kontrol edemez, sadece onlara saldırıp kalelerini yıkabilir. Ya da onları yağmalayıp sivil halkını katledebilir. Araştırmalara ve geri kalan binalara zarar verilemez.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri