Half life 2

Half life 2

Sürüm:

Boyut: 751 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 11232

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Half life 2 Macera ve Aksiyon Oyunu
Aksiyon oyunun sevenlerin bağımlısı olduğu Half Life oyununun ikincisi, yeni versiyonu çıktı ve efsaneleşmiş Gordon Freeman geri döndü. 


Oyunun ses ve görüntü kalitesi oldukça yüksek siz oyunu oynarken bütün maceraların tam ortasındaymış gibi hissedeceksiniz. O
yun her özelliğiyle çok iyi tasarlanmış oyunda her önüne çıkanı vur felsefesi yok, strateji çok önemli bu da oyunu tam anlamıyla gerçekçi kılıyor. 


Half Life 2 nin içeriği ise ilk oyunun sonun da bilim adamı olan karakterimiz Gordon Freeman, G-man'nın isteklerini kabul etmek zorunda bırakılıyordu. İkincisi ise yani bu oyunumuz bu olaydan on yıl sonrasıyla başlıyor.Bilim adamımız bu on yıl zaman sürecinde neler olduğunun farkında değil ve kendini City17 diye bir şehir’in içerisinde buluyor. 
 Karakterimiz bu şehir’in içerisinde neler olup bittiğini anlamaya çalışıyor. Bu oyunun içerisinde ilk oyunda olan tanıdık karakterlerde var bunların yanına oldukça etkileyici yeni karakterlerde eklenmiş. Bu yeni karakterlerden en dikkat çekici olan ise Alyx Vance. Half Life 2 de bilim adamımızı yönetiyorsunuz ve kendinizi çekici bir aksiyon-maceranın içerisinde buluyorsunuz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri