Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver

Sürüm: CS6

Boyut: 2.36 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 11495

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Adobe Dreamweaver Web Teknolojileri Uygulama Programı
Adobe Dreamweaver tüm zamanların en çok tercih edilen text editörüdür. Program ile yazmak istediğiniz tüm text tabanlı internet uygulamalarını rahatlıkla yazabileceksiniz üstelik Dünya devi Adobe kalitesiyle. Bütün internet sayfaları oluşturma programlarını destekleyen program ile hem kod tabanlı hemde görsel tabanlı internet uygulamalarını rahatlıkla yapabilirsiniz. 

Son sürümde daha da geliştirilen CSS modülü ile son sistem internet teknolojisi olan CSS, JS dosyalarını da yazarken ve web uygulamalarınıza uygularken çok rahat bir şekilde uygulayacaksınız.

Program bilindiği gibi hem sadece kod, yada tasarım veya her ikisini birden görecek şekilde çalıştırma alanına sahip buda yaptığınız uygulamaların çalışmalarını rahatlık yapmanızı sağlayor. 
İnternet teknolojileri ile ilgili tüm ve en son teknolojileri destekleyen Adobe Dreamweaver sayesinde her türlü internet dosyalarını rahatlıkla yazabileceksiniz. Bilindiği gibi program size kod yazarken de oldukça kolaylıklar sağlamakta kodların nasıl yazılacağı konusunda da size rehber olmaktadır. 


Web teknolojileri geliştiricilerin en çok kullandığı ve beğendiği program web geliştiricilerin vazgeçemeyeceği türden.


Not: İndirdiğiniz yazılım bir ön yükleme programıdır programı çalıştırarak Adobe Dreamweaver CS6 rahatlıkla indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri