Farming Simulator Android

Farming Simulator Android

Sürüm: 1.0.5

Boyut: 19 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.3.3 ve Üstü

Lisans: Ücretli

İndirme: 11724

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Çiftlik Oyunu
Farming Simulator Android Oyunu, Android cihazınız üzerinde oynayabileceğiniz bir çiftçilik simülasyon oyunudur. Oyun ile kendi tarlalarınızı ekecek ve biçeceksiniz. 


Oyunda yaptığınız puanlara göre yeni araçlar alarak tarlalarınızı daha verimli kullanma imkanı sunulacak. Oyun içerisinde Krone, Krampe, Deutz-Fahr, Amazone, Lemken ve Kotte marka traktör ve ekip – biçme makineleri bulunmakta.


Tarlalarınızı ekip-biçtiğinizde aldığınız puanları kullanarak oyun içerisindeki satış bölümünden puanınızın yettiği araçları satın alabilirsiniz. Tarlalarınız da bunları kullanabileceksiniz. Oyun içindeki kariyer modunu kullanarak kendinizi sürekli geliştirme imkanına da sahipsiniz. Oyunda saatlere bağlı gece ve gündüz modları bulunmakta. 


Oyun esnasında ekrandaki harita yardımı ile kendi tarlalarınızın, ambarlarınızın yerini görebilme şansına sahipsiniz. Ayrıca ekranın üst bölümünde aracınızın ne kadar yakıtının kaldığını da görebilirsiniz. 


Elinizdeki tohumların ne kadarını ektiğinizi ve saati de takip edebileceksiniz. Oyunun grafikleri, sosyal paylaşım siteleri üzerinden oynanabilen benzeri oyunlara göre oldukça gelişmiş ve bu da oynanabilirlik derecesini arttırmakta.
Google Play Store sayfasından 0,87$ karşılığında bu güzel oyunu satın alabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri