AirDroid Android

AirDroid Android

Sürüm: 2.0.1

Boyut: 6.5 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.1 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4022

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Bilgisayardan Telefonu Kontrol Etme Uygulaması
Eskiden bilgisayardan bir diğer bilgisayara bağlantı yapmak çok müthiş bir olaydı. Teknoloji çok gelişti diyorduk. Ama bugün ki uygulamamızı sizde tanıyınca çok şaşıracaksınız. Akıllı cihazınız ile bir bilgisayarı yönetebileceksiniz. Şimdi bilgisayardan telefonu yönetebilmek bu kadar kolay mı? 


Evet, AirDroid ile çok kolay oluyor. Bilgisayarlarımızı Teamviewer gibi programlar ile telefon üzerinden yönete bilmekteyiz. Ayrıca bazı programların da mobil telefonlardan kumanda edebilme özellikleri de bulunmakta.


Fakat bilgisayardan, akıllı telefonunuzu yönetmek gibi yazılımlar pek yok gibi. Çeşitli akıllı telefon üreticilerinin yazılımları bulunsa da AirDroid bu konudaki en etkili ve en iyi uygulamalardan bir tanesi.
Bilgisayarınız üzerinden klasörlere ve dosyalara erişebileceğiniz AirDroid Android Uygulaması ile mesaj yazabilirsiniz. Arkadaşlarınızı da arayabileceksiniz. Kısacası akıllı telefonunuzu bilgisayarınız üzerinden yönetebilirsiniz. Uygulamanın kullanımı oldukça da basittir. 


AirDroid yazılımını telefonunuza indirip, programı çalıştırıyorsunuz. Bu program size bir adres ve şifre verecek.
Bu adresi web tarayıcıya yazıp, cihazınızda karşınıza çıkan şifreyi de bu alana girip bağlantıya başlayabilirsiniz.


Not: Bilgisayarınızda Wireless Adaptörü takılı olması gerekiyor. Eğer WiFi adaptörünüz yoksa USB Tethering tekniği ile bağlantı yapabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri