Ski Safari Android

Ski Safari Android

Sürüm: 1.4.0

Boyut: 42 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.0.1 ve Üstü

Lisans: Ücretli

İndirme: 4108

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Kayak Oyunu
Kayak'ı sever misiniz? Şu kış günlerinde ne kadar da eğlenceli bir oyun. Kayakçılığa farklı bir açıdan yaklaşan bu oyun ile çok eğleneceksiniz. Elinize alınca bırakamayacağınız, komedi öğeleri barındıran ve fizik motoru açısından mükemmel bir oyun karşımızda. 


Oyunun basit bir oynanışı olsa da zorlu parkurlar sizleri epeyce yoracak. Oyun başında, çığdan kaçan bir kayakçıyı yöneteceğiz. Bu kayakçı dağdan aşağı inerek bir yandan çığdan kaçacak, bir yandan da bazı görevleri tamamlamaya çalışacak. Google Play Store üzerinde yeni yer alan bu oyun çıkmış olduğu ilk günden bu güne iyi bir indirilme ve satın alınma hitine sahip.


Oyun içerisinde kaçarken yol üzerindeki penguen, yeti, kar motoru tarzı şeylerin üzerine binip kaçacağız. Bu sayede bulutların üzerine çıkma şansına sahip olacağız. Oyunda amacımız sürekli daha yüksek mesafeyi yol almak olacak. Yere düştüğümüz zaman ekrana hızlı hızlı basarsak yerden ayrıca kalkabiliriz.
Oyunu zevkli kılan öğelerin başında ise görev sistemi gelmekte. 


Mesela görevlerden bir tanesi “5 tane penguen ele geçir.”  Bu görevleri yaptıkça daha yüksek kombo limitlerini açabileceğiz. Hızımızı arttırabileceğiz. Yüksek yerlerden zıpladığımız da ise yaptığımız takla gibi hareketler çeşitli bonuslar bizlere verilecek.
Bu sevimli Android Oyun, 0,82$ karşılığında Google Play Store'da yer alıyor.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri