Need for Speed Most Wanted Android

Need for Speed Most Wanted Android

Sürüm: 1.0.46

Boyut: 12 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.3 ve Üstü

Lisans: Ücretli

İndirme: 9380

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Need for Speed Most Wanted Android Yarış Oyunu
Google play store un en fazla indirilen ücretli uygulamalarından biri olan Need for Speed Most Wanted 2 Android oyunu, Most Wanted ın Ea Games tarafından İOS versiyonundan sonra Android için uyarladığı muhteşem grafik özelliklerine sahip ve üst düzey kullanıcı seçeneklerini sunan gerçekçiliği had safhada yakalayabilmiş bir oyun.


Sunduğu tüm bu özelliklerle kullanıcılarında gözdesi olmaya devam eden Need for Speed Most Wanted 2 Android, 4.77 dolar gibi bir ücretle satılan bir uygulama olmasına rağmen 500 binin üzerinde kullanıcı tarafından indirilmiş ve her geçen gün daha fazla indiriliyor. Zaten bir efsane olan oyunun Android uygulaması da gerçekten son derece başarılı olmuş.


Bu oyun uygulaması yüksek performansa dayalı cihazlar da kullanılmak üzere üretildiği için maalesef tüm Android cihazlarda oynanamıyor, buda hem tek eksisi, hem de aslında sunduğu yüksek grafik özellikleri sebebiyle gerekli. Bilgisayar oyununda olduğu gibi araba arayarak işe başlamıyor, bunun yerine çeşitli yarışlara katılarak kazandıkça arabanızı değiştirebiliyorsunuz.


Gerçekçi polis kovalamacıları ve ezeli rakipleriniz ile girdiğiniz mücadeleler gerçekçi ve son derece kolay kullanım özelliklerine sahip. Drift yapabilmek için kullandığınız tuşlar alıştığınız zaman ciddi keyifler sunuyor, bununla birlikte pek çok noktada arabaya hakim olmak en az gerçeği kadar zor oluyor.


Google Play Store’ da 4.77 dolar olarak kullanıcıların hizmetine sunulan Need for Speed Most Wanted 2 Android tüm kullanıcılarında ortak fikri olarak bu ücretten çok daha fazlasını hak eden bir uygulama.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri