Windows Media Player

Windows Media Player

Sürüm: 10

Boyut: 12 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 12967

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Windows Media Player 10 Programı
Windows Media Player 10 sürümü hepimizin uzun zamandır kullandığı ve Windows XP işletim sistemi ile gelen klasik Media Player uygulamasıdır.

Programa şöyle bir göz atınca önceki sürümlere göre çok daha gelişmiş özelliklerini, daha şık olan yeni tasarımını ve yeni ses teknolojileriyle olan uyumunu hemen farkedebiliyoruz.

Yeni Bir Tasarım:
Windows Media Player 10 siyah ve mavi renk ağırlıklı bu yeni tasarımı, programın daha anlaşılır ve rahat olmasını sağlıyor. Arayüzde yapılan değişiklikler ve gelişmiş kütüphane sistemiyle artık çok büyük dosya arşivlerini bile, gelişmiş kütüphane sistemi sayesinde daha rahat yönetebileceksiniz.

Göze de oldukça hitap eden bu tasarımda tuşların yerlerinin de değişmiş olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca yeni bir kaç tuş daha eklenmiş durumda. Sol üst köşedeki ileri ve geri navigasyon tuşları tıpkı Internet Explorerdaki gibi işlemleriniz ve şarkılarınız arasında dolaşabilmenizi sağlıyor. Eski sürümlerde ekranın altında sola dayalı bulunan şarkı kontrol tuşları (çal, dur, geri vs..) artık aşağıda ortada bulunuyor. Yeni eklenen shuffle (karışık çalma) ve repeat (şarkı tekrarı) tuşları da şarkılara ve şarkı listesine olan hakimiyetinizi arttırıyor.

Kütüphane ve Şarkı Kategorizasyonu
Windows Media Player 10 aynı zamanda gelişmiş bir kütüphane ve kategori sistemi sayesinde şarkılarınızın her zaman düzenli ve erişilebilir olmasını sağlıyor. Resimlerinizi, videolarınızı ve şarkılarınızı düzenleyerek belirli kategorilere göre ayırmanızı ve bu sayede daha kolay bir erişimi amaçlayan kütüphane sisteminde şarkılarınızın tagları da kullanılarak diğer sistemlerle olan uyumluluk da arttırılmış. Bu konudaki önemli bir yenilik de artık albüm kapaklarının ve sanatçı resimlerinin kullanılması.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri