FreeRIP

FreeRIP

Sürüm: 4.1

Boyut: 2.69 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3900

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
FreeRIP CD Sesini MP3, WAV Yapma Programı
FreeRIP programı müzik CDlerindeki dosyaları bilgisayara sizin istediğiniz formatlarda aktarabilmek üzere geliştirilmiş kullanışlı bir programdır. CD nizdeki şarkıların kalitesinde bir bozulma olmasını istemezseniz ve aynı kalitede aktarmak isterseniz WAV dosya formatıyla bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. 
 
Eğer müzik dosyalarınız için daha küçük boyutlar isterseniz sıkıştırılmış format biçimlerinden MP3, WMA gibi popüler formatları da seçebilirsiniz. Program çok kullanışlı ve güçlü bir program olmasının yanı sıra Türkçe dil desteği de sunmaktadır. 
 
Türkçe dil desteği sayesinde çok daha kolay şekilde kullanabileceğiniz menülere ulaşmanız ve karmaşadan kurtulmanız sağlanmıştır. Ayrıca program çok da hızlı işlem yapabilmekte ve CD üzerinden bilgisayarınıza çektiğiniz müzikleri kısa bir zamanda kopyalayabilmekte. 
 
CD üzerinden bilgisayara çekmekte sorun yaşadığınız müzik dosyalarınıza FreeRIP programı aracılığıyla kolayca ulaşabilir ve başka bir programa gerek kalmadan istediğiniz formata dönüştürebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri