Kaspersky TDSSKiller

Kaspersky TDSSKiller

Sürüm: 3.0.0.34

Boyut: 3.9 MB

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6462

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Kaspersky Ücretsiz Virüs Temizleme Programı
Rootkit virüslerini bilgisayarınızdan tamamen yok eden güçlü ve ücretsiz bir programdır. Rootkit malware zararlı yazılımlarını temizlemek oldukça zorlu bir işlemdir. 


Bu nedenle geleneksel virüs tarayıcıları bu yazılımların karşısında güçsüz kalmıştır. Belirli aralıklarla Kaspersky TDSSKiller programını çalıştırarak bilgisayarınızda virüslerin barınıp barınmadığını kontrol edebilir, barınan virüsleri ise yok edebilirsiniz. 


Programın tespit edip temizlediği virüsler şunlardır:
Rootkit.Win32.TDSS, Rootkit.Win32.Stoned.d, Rootkit.Boot.Cidox.a, Rootkit.Boot.SST.a, Rootkit.Boot.Pihar.a,b,c, Rootkit.Boot.CPD.a, Rootkit.Boot.Bootkor.a, Rootkit.Boot.MyBios.b, Rootkit.Win32.TDSS.mbr, Rootkit.Boot.Wistler.a, Rootkit.Win32.ZAccess.aml,c,e,f,g,h,i,j,k, Rootkit.Boot.SST.b, Rootkit.Boot.Fisp.a, Rootkit.Boot.Nimnul.a, Rootkit.Boot.Batan.a, Rootkit.Boot.Lapka.a, Rootkit.Boot.Goodkit.a, Rootkit.Boot.Clones.a, Rootkit.Boot.Xpaj.a, Rootkit.Boot.Yurn.a, Backdoor.Win32.Trup.a,b, Backdoor.Win32.Sinowal.knf,kmy, Backdoor.Win32.Phanta.a,b, Virus.Win32.TDSS.a,b,c,d,e, Virus.Win32.Rloader.a, Virus.Win32.Cmoser.a, Virus.Win32.Zhaba.a,b,c, Trojan-Clicker.Win32.Wistler.a,b,c, Trojan-Dropper.Boot.Niwa.a, Trojan-Ransom.Boot.Mbro.d, e, Trojan-Ransom.Boot.Siob.a., DNSChanger. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri