Sağlık Pro Hasta Takip Programı

Sağlık Pro Hasta Takip Programı

Sürüm: 03.01

Boyut: 792 Kb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 8449

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Hasta Takip Programı
Sağlık ocağı, klinik ve hastaneler için hazırlanmış olan oldukça gelişmiş ve kullanışlı bir hasta takip programı olan Sağlık Pro Hasta Takip Programı ile hastalar hakkında gerekli olan hemen her bilgiyi kaydedip takibini yapabileceksiniz. 


Sınırsız hasta kayıt olanağına sahip olan program ile hastalarınız iletişim ve sağlık bilgilerini kolayca kayıt altında tutabilirsiniz. Diğer yandan hastaların hastaneyle ilişiğini de kayıt altında tutabilir; hastaların daha önce gördükleri muayene ve tedavi, laboratuvar işlemleri ile gelecekteki randevularını takip edebilirsiniz. 


Girdiğiniz randevuları kolayca listeleyebilir hem belli bir hastanın randevusuna hem de belli bir tarihteki hasta randevularına kolayca ulaşabilirsiniz. Program birden fazla doktor için çalışmaya uygundur ve yetkilendirme özelliği ile tanımladığınız kullanıcılara istediğiniz yetkileri vererek istediklerinizin yetkilerini sınırlayabilirsiniz. 


Ayrıca birçok ek özelliğe sahip olan program kullanışlılık açısından da size birçok yarımı bulunuyor. Tüm özellikler için detaylı rapor alma, Excel’e çıktı verme, kolayca yedekleme yapma da sadece bu özelliklerden birkaçı.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri