Muhasebe Programı Ticaret Yönetimi ve Muhasebe

Muhasebe Programı Ticaret Yönetimi ve Muhasebe

Sürüm: 1.3.9.6

Boyut: 49 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4062

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
uhasebe Programı Ticaret Yönetimi Programı

Ülkemizde faaliyetlerini muhasebe programları alanında sürdüren 1TÇ firması tarafından kodlanması ve geliştirilmesi yapılan program piyasa içerisinde yer alan pek çok programa göre işletmelerin işlemlerini daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmesine olanak sağlamaktadır. Bu program genel muhasebe ve ticaret yönetimi uygulaması işletmenin ön muhasebe ve genel muhasebe işlemlerini basit bir sistem sayesinde takibini yapmanızı sağlamaktadır.


 Bu programın uygulamasının tüm kodları tamamen açık kaynak kodlu olmasından dolayı değiştirilebilmektedir. Bu program bilgisayar üzerinde aktif olarak faal olabildiği gibi aynı zamanda web üzerinden de aktif olarak hizmet verebilmektedir.


Bu program ayrıca tüm programlardan farklı olarak e-beyanname sistemini bünyesinde barındırmaktadır. Açık kaynak kodlu bir program olması sayesinde geliştirilebilir ve değiştirebilir ön ve genel muhasebe programı özelliği taşımaktadır. Türkçe dışında da çok sayıda yabancı dil desteği program içerisinde yer almaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :