Rakion

Rakion

Sürüm:

Boyut: 2.96 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 8804

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Rakion Aksiyon Oyunu
Gerçek zamanlı bir savaş macera oyunudur. Oyunun asıl amacı bir takım olarak zafer kazanmanızdır. Herhangi bir konsol oyunu gibi kalitesinden ödün vermeden çevrim içi olarak tecrübe edineceğiniz bir oyundur. 
Oyuncular savaş yeteneklerini artırmada ve birçok savaş taktiğiyle oyunu tek ya da takım halinde kazanabilir. Oyunda seviye atlama sistemi bulunmaktadır; bu sistem ile karakterinizin yeteneklerini, ekipmanını ve savaşçı çağırma taktiklerini kullanabilirsiniz. Seviyeniz arttıkça topladığınız yaratıkların gücü de artacaktır.


- Rakip Sistemi
Kaos gücünün amacı sizi düşmanınızla savaşırken duyacağınız heyecanı ve şiddet seviyesini en üst düzeyde oyuncuya hissettirmektir. Rakiplerinizle karşılaştığınızda şiddet ve öfkeyle tanışacaksınız. Bir anda kendinizi düşmanınıza karşı değişik taktikler kullanarak savaştığınızı göreceksiniz. Oyun aynı zamanda koruma ve yakalama teknikleri ile donatılmıştır. Değişik kombinasyonlarla güçlü yakalama saldırılarından faydalanabilirsiniz. Bu şekilde rakibinizi havaya fırlatmanız  ve çekicinizle düşmana zarar vermeniz daha kolay olacaktır.


- Zırh Kırma 
Rakiplerinizi yendikçe zırhları yavaş yavaş kırılmaya ve dökülmeye başlayacaktır. Kırılan parçalar havada uçacak ve duvara çarpıp geri dönecektir.


- Hücre Sistemi
Bu oyun yalnızca bir savaş oyunu değildir. Bir savaşı çevirmek için gerekli olan tüm taktikleri içinde barındıran bir savaş alanıdır. Oyuncular savaşı kazandığında hücre puanı ile yaratıklarını çağırabilir. Yaratıklar takımınıza büyük bir destek verir. Her yaratık değişik özelliklere sahiptir. yaratıkların boyu küçükten deve kadar büyüyebilmektedir.


- Kaos Sistemi
Oyuncular tehlikeli bir durumla karşılaştıklarında kendilerini güçlü bir yaratığa çevirebilirler. Bu süreç çok uzun değildir. Bu sistem oyunun en zevkli yönlerinden biridir. Rakiplerinizin çoğaldığı bölgelerde kaos moduna geçmelisiniz. Bu sayede güç sınırı olmayan bir karhama dönüşeceksiniz.


- Ekipman Sistemi
Bu oyunda zırh puanından ve vuruş puanından daha fazlası vardır. Karakteriniz büyüdükçe onu 10 yetenek ile yükseltebilirsiniz. Ayrıca oyuncular seçtikleri karaktere göre bazı malzemeleri belirli oranda küçültüp büyültebilmektedir.


- Seviye Atlama
Yoğun savaş taktikleri kullanan bu çevrimiçi oyunda karakteriniz dışında yaratıklar da evrim geçirebilir. Oyuncu yaratıklarının istediği yönde gelişmesine izin verebilir.


- Oyun Kuralları ve Harita Dizaynı 
Karşı karşıya gelen her iki takımın savaş durumu ve kazanma oranı her an değişebilmektedir. Oyunda amaç düşmanı yalnızca yok etmek değil aynı zamanda belirli bir hedefi yok etmek de olabilir. Son zaferi kazanmak için oyuncuların 2 ya da 3 aşamaya ihtiyacı vardır. Güzel bir takım oyunu rakibin çok kısa zamanda hangi hareketi yapacağını önceden tahmin etme ve düşmanın ilerleyişi ya da engellemede başarı önemli faktörlerdendir.


Not: Oyun normalde 1 Gb civarında bir büyüklüğe sahiptir şuan indireceğiniz yazılım ön indirme yazılımı olup programı çalıştırarak oyunun tamamını indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri