Yazım Kılavuzu

Yazım Kılavuzu

Sürüm: 2006

Boyut: 3.2 Mb

Dil: Türkçe

Sistem:

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4200

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Üreticiden : Sık sık yaptığımız yazım ve imlâ hatalarının doğrularını gösteren bir kılavuz. Programın veritabanında 64000in üzerinde kelime bulunuyor. Kolay kullanımlı bir arayüze sahiptir. Siz harflere basarken aranan kelimeye otomatik olarak konumlanır. Görev çubuğundaki simgesi sayesinde hızlı erişim, gizleme ve kapatma imkânı vardır. Programın genel bilgiler bölümünde düzeltme işaretinin kullanıldığı yerler, yazım kuralları ve kısaltmalar hakkında açıklayıcı bilgilere de ulaşılabilir.

Microsoft Excel ve Microsoft Word gibi birçok uygulamada kullanılabilir. Yapmanız gereken tek şey yazılışından emin olmadığınız kelimeyi işaretlemek ve F9 tuşuna basmaktır. Kelimenin doğru yazılışı karşınıza gelecektir. Ayrıca kısayol tuşunu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Editörden :
Gerçekten kolay kullanımlı ve güzel bir imlâ kılavuzu. Şahsen ben çok rahat bir şekilde kullanıyorum ve çok memnunum. Çoğu zaman kelimelerin doğru yazılışı aklımıza gelmeyebilir. Kütüphanenizde imlâ kılavuzu aramak yerine, tek tıklamayla bilgisayarınızdan imlâ kılavuzuna bakabilirsiniz. Yazılışından emin olmadığınız kelimenin doğru yazılışını çok hızlı bir şekilde öğrenebiliyorsunuz. Dört dörtlük bir imlâ kılavuzu arıyorsanız, bu program tam size göre. Üstelik tamamen ücretsiz!

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :