cFos Professional

cFos Professional

Sürüm: 8.03

Boyut: 4.03 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 29643

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
cFos Professional İnternet Hızlandırma Programı
cFosSpeed bir internet hızlandırıcısı olarak kaliteli be güçlü bir program olmakla beraber geniş çapta da bir kullanıcı kitlesine sahiptir. DSL bağlantınızdaki trafik düzenlemelerini yaparak bilgisayarın internetin sunucularına daha hızlı cevap vermesini sağlayan cFosSpeed ile internet hızınızı en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. 

CFosSpeed, bir internet sitesine girdiğinizle sayfayla ilgili indirme işlemlerini düzenler ve bu trafiği hızlı bir sayfa açma performansı için kullanarak kendi lehinize çevirir. Önemli verilerin indirilmesine kolaylık sağlar ve ilk indirdiğiniz veriler onlar olduğundan sayfa daha hızlı iner. 


Önemli veri paketlerine öncelik sağlaması sayesinde belli bir ping düşüşüne sebep oluyor ve hızınızı artıyor. Ayrıca internet üzerinden oynadığınız online oyunlarda size büyük bir ping düşüşü sağlayarak daha keyifli oyun oynamanıza da yardımcı oluyor. Program her şeyi kendi yapabildiği gibi ayarları sizin manual olarak yapabilmenize de izin veriyor. Ayrıca değiştirdiğiniz ayarlarınızı geri alabilir ve internet filtreleme işlemini de elle yapabilirsiniz. cFosSpeed toplam 32 dilde hizmet vermektedir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :