The Building Game

The Building Game

Sürüm: 1.0.2

Boyut: 11 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4185

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Vinç Oyunu
Google Play Store mağazasında her gün milyonlarca kişi girmekte olup en güzel uygulamaları ve oyunları indirmek için birbirleri ile yarışmaktadırlar. Kullanıcılar kendi boş vakitlerini değerlendirmek için Android Oyunlar kategorisine bakıp en güzel oyunları indirerek veya satın alarak iyi bir şekilde vakitlerini değerlendirmek istemektedirler. 


Bizlerde sizlere bu konuda yardım etmekteyiz. Sitemizde yer alan Android Oyunların hepsi birbirinden kaliteli ve bir o kadarda oynanabilirlik derecesi yüksek oyunlardır.


Bugün ki android oyunumuz ise The Building Game Android Oyunudur. Beceri isteyen bu muhteşem oyunda vinç kullanarak blokları taşımanız istenmekte. Oldukça gerçekçi bir fizik motoruna sahip bu harika oyunda tüm becerilerinizi sergilemeniz gerekmektedir.


İnşaat şantiyesinde geçen oyundaki amacınız, vinç kullanarak blokları istenilen alanlara taşımak olacak. Bu iş göründüğü kadar kolay değil. Bu blokları bazen yatay, bazen de dikey olarak yerleştirmeli ve 5 saniye boyunca düşmemesini sağlamanız gerekmekte. 


Rüzgarın estiği yönü ve hızını iyi hesaplayarak zamanlamanızı doğru kullanmanız da gerekmektedir aynı zamanda.
Saniyelerle yarıştığınız bu sürükleyici oyunda ne kadar hızlı olursanız, aldığınız yıldız sayısı da o kadar fazla artacaktır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri