Alperen Ezan Programı

Alperen Ezan Programı

Sürüm: 1.0

Boyut: 482 Kb

Dil: Türkçe

Sistem:

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 15746

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
- İlk Türkçe Vakit Yazılımı 1901 - 2099 yılları arasında tamamen Astronomik Hesaplama metodu Enlem ve Boylam 0.01° hassasiyetle girilebilir Dünya üzerindeki 8.000 yerleşim merkezi içinden seçim yapılabilir Tüm namaz ve Kerahet Vakitleri Asr-ı Evvel / Asr-ı Sani KIBLE açısı ve GÜNEŞ yatay/dikey açısı Hicri Takvim ve Önemli Dini Günler Diyanete uygun temkin süreleri Tüm temkin süreleri ve güneş açıları parametrik ayarlanabilir.

- KIBLE açısı ile gerçek-zamanlı GÜNEŞ açısı ve yörüngesi grafiği Gerçek-zamanlı ay grafiği Gerçek-zamanlı olarak Dünya haritası üzerinde namaz ve karahet vakitleri görülebilir. Ay ve güneş tutulmalarını gösterir Aylık/yıllık imsakiye Yıl içindeki önemli dini günler listesi Gerçek-zamanlı bazı astronomik değerler.

- Ezan vakti otomatik EZAN okur. Her vakit için ayrı ezan seçilebilir. Ezan vakitlerinde seçilen bir programı çalıştırabilir / dosyayı açabilir. Parametrik sabah ezanı vakti İkindi ezanını Asr-ı Sanide okuma seçeneği. Ezan duası Cuma namazı vaktine bir saat kala salâ okuyabilir Bir sonraki namaz/kerahet vaktine kalan süreyi gösterir. Vaktin çıkmasına/kerahetin girmesine yakın mesajla uyarır. Sistem tepsisinden simge yoluyla kolay ulaşım.

- Gerçek-zaman AY/DÜNYA görüntülü duvar kağıtları Internete bağlanıp PC saatini otomatik düzeltme.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar

habilgsm eline sağlık bakalım

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :