Avast

Avast

Sürüm: 8.0.1488.286

Boyut: 121 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 95720

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Avast ücretsiz Türkçe antivirüs programı

İnternet'te gezinirken istediğiniz her yerde rahat rahat gezinmek mi istiyorsunuz? Artık internette gezinirken hiç bir sorun yaşamıyacaksınız çünkü Awast sizin için bilgisayarınıza giren her türlü virüs casus yazılımları ve truva atları vs gibi bilgisayarınıza dışarıdan gelebilecek her türlü saldırıya karşı sizi korur. 

 
Aynı zamanda kendi kendini güncelliyerek yeni çıkan virüslere karşı da duyarlı hale gelir siz bilgisayarınızı kullanırken program bilgisayarı kasmadan kendi işini en mükemmel şekilde yapıyor.Bizce piyasadaki en kaliteli antivirüs programlarından biri şiddetle önerilir.Yazılım, ücretsiz ancak sizden tek istediği kayıtlı kullanıcı olmanız.

Türkçe kayıt formuna bu linkten  ulaşabilirsiniz.    Yenilikler
-Büyük arşiv dosyalarının taranması hızlandırılmış 
-Outlook eklentisindeki problem giderilmiş 
-64 Bit işlemcilerde donma problemi giderilmiş Avast Antivirüs bu versiyonu tamamen Türkçedir ve size kolay bir kullanım olanağı sağlar ama unutmayınızki antivirüs programını tam olarak kullanabilmeniz için müşteri formunu doldurmanız ve firmanın sitesinin size yollamış olduğu Ürün Lisans Anahtarını programa girmeniz gerekmektedir.Müşteri kayıt formu için yukarıdaki adresi kullanabilirsiniz.


İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri