Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi

Microsoft .NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi

Sürüm: 2.0

Boyut: 22.4 Mb

Dil: Türkçe

Sistem:

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 20086

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Üreticinin Açıklaması: .NET Framework Sürüm 2.0 yeniden dağıtılabilir paketi, .NET Frameworkü kullanarak geliştirilen uygulamaları çalıştırmanız için gereksinim duyacağınız her şeyi içerir.

.NET Framework sürüm 2.0, gelişmiş ölçeklenebilirlik ve performans, ASP.NET mobil denetimleriyle (önceki adıyla Microsoft Mobil Internet Araç Kiti) taşınabilir aygıt geliştirme desteği, Internet Protokolü sürüm 6 desteği ve Açık Veritabanı Bağlanabilirliği (ODBC) ve Oracle veritabanları ile ana dilde iletişim için ADO.NET sınıfları sağlar. Ayrıca, ASP.NET uygulamalarının güvenliğini pekiştirmek ve ayrı tutmak için kod erişim güvenliğinin kullanılmasını da sağlar. Daha fazla bilgi için .Net Framework Sürüm 2.0 Ürününe Genel Bakış konusunu okuyun.

Notlar:
  • Aynı makineye .NET Frameworkün iki farklı dil sürümünü yükleyemezsiniz. .NET Frameworkün ikinci bir dil sürümünü yükleme girişimi, aşağıdaki hatanın ekranda gözükmesine neden olacaktır: "Kurulum, ürünün başka bir sürümü zaten yüklü olduğu için Microsoft .NET Frameworkü yükleyemez." İngilizce olmayan bir platformu hedefliyor veya .NET Framework kaynaklarını farklı bir dilde görmek istiyorsanız, .NET Framework dil paketinin ilgili dil sürümünü karşıdan yüklemeniz gerekir.
  • Microsoft Windows NT 4.0 için Service Pack 6.0a gereklidir.
  • Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 2000, Windows 98, Windows ME, Windows NT, Windows Server 2003, Windows XP
  • Kullandığınız Windows sürümü için en son hizmet paketi ve önemli güncelleştirmelere sahip olduğunuzdan emin olun. En son güvenlik güncelleştirmelerini bulmak için Windows Update sitesini ziyaret edin. Tüm .NET Framework yüklemeleri için Microsoft Internet Explorer 5.01 veya daha yeni bir sürümünü de çalıştırıyor olmanız gerekir.
  • İndirme Seçenekleri:
    indir

    Yapılan Yorumlar
    Yorum Yapın
    Ad Soyad : E-posta Adresi :
    Güvenlik Kodu :