Microsoft Office 2010

Microsoft Office 2010

Sürüm: 2010

Boyut: 586 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows XP/Vista/7

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 49466

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Microsoft Office 2010 Sürümü Ofis Programı
Microsoft Office 2010 sürümü yayınlayan Microsoft kullanıcılarına daha rahat bir Office yazılımı iddasını sürdürüyor. 


 Teknolojinin gelişmesi ile birlikte Ofis yazılımında yönetim ve belgelere ulaşım çok daha farklılaşmış durumda. Kullandığınız program sayesinde ofis yazılımızdaki belgelerinize elinizdeki cep telefonları ile bile ulaşıp gerekli değişiklikleri yapabiliyorsunuz. Sosyal ağlarlada iletişime ağırlık verilen bu sürümde insanların kullandığı birçok alandan ve elektronik aletten office yazılımlarına ulaşmak çok kolaylaştırılmış durumda. 


Programın belkide en ilgi çekici ve güzel yanlarından  biri de çözemediğiniz bir problem olduğunda yada yardıma ihtiyacınız olan bir durum olduğunda bunu online başka insanlarla paylaşıp sorunlarınıza çözüm bulmanız. Bu sayede yardıma ihtiyacınız olan her durumda sorununuzu ortak sorun platformlarına yazarek sorunlarınıza direk çözüm bulabiliyorsunuz. 


Microsof Office 2010 Offiice programları içirisinde en gelişmiş ve en kolay kullanıma sahip yazılımların başında geliyor. Tamamen kullanıcısının her türlü ihtiyacına uygun olarak üretilmiş bu sürüm ile artık yazım ile ilgili hiçbir sorununuz olmayacak yapmak istediğiniz her türlü yazım için Office size yardımcı olacak.


Not: Office programı kişiye özel anahtar ile kullanılmaktadır. Yönlendirildiğiniz sitede gerekli alanları doldurarak programı indirin ve size verilen lisans anahtarını kullanarak programı kullanabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri