YeniYol Kasam

YeniYol Kasam

Sürüm: 2.2.2

Boyut: 32.16 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 2658

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
YeniYol Kasam Kasa Programı
YeniYol Kasam programının piyasada yer alan son sürümü sadece kasa programı olarak faaliyet göstermemektedir. Programı kullandığınız süre içerisinde zaman içerisinde göreceğiniz pek çok özellikte var olan program şu anda sektör içerisinde öncü konumunda yer almaktadır. 


Program kasa işlemleri haricinde, gelir ve gider takip sistemi yönetimi, ödemelerinizi anımsatan bir sistemi, firmanızın yapmış olduğu harcamaların otomatik taksitlendirmesini yapan ve ödeme günlerinde hatırlatmada bulunan bir finansör gibi pek çok özelliği yer almaktadır.


Ayrıca programın içerisinde daha var olan şubelerinizin de kayıtlarını saklayabileceğiniz ve dilediğiniz zaman raporlaya bilir, işletme sistem yöneticisi konumunda bulunmaktadır. 


Bu program yardımı ile kasa hareketlerinizi takip edebilir, gelir ve gider işlemlerinizi düzenleyebilir, rapor haline getirebilir ve program içerisinde yer alan hatırlatma seçeneğini kullanarak ileriye yönelik olarak var olan ödemelerinizi zamanlıya bilir ve tek tık ile ödemesini gerçekleştire bilmektesiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :