Sanal Katalog CD

Sanal Katalog CD

Sürüm: 2.4

Boyut: 3.06 Mb

Dil: Türkçe

Sistem:

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4800

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Sanal Katalog, kendi dijital ürün kataloğunuzu oluşturmanızı sağlayan, ücretsiz bir yazılımdır. Ürünlerinizin dijital ortamda müşterilerinize tanıtılmasına yardımcı olur. Oluşturduğunuz dijital kataloğu CDye kaydedebilir, internet sitenizde yayınlayabilir ve katalog listesine ekleyebilirsiniz.

Bilgisayarınıza kurduktan sonra, kolay kullanımlı arayüzlerle kendi dijital kataloğunuzun kategori ve alt kategorilerini belirliyorsunuz. Sonra da bu belirlediğiniz kategorilere ürünleri ekliyorsunuz. Bu ürünlerin özelliklerini, resim ve diğer bilgilerini de yine aynı pencereden düzenliyorsunuz. Kataloğunuzu oluşturduğunuzda program size CDye yazmanız için bir klasör oluşturuyor. O klasördeki tüm dosyaları CDye yazdığınızda otomatik çalışan bir CD katalog elde etmiş oluyorsunuz. Yine bu CD dosyalarını internet sitenize yükleyerek web sayfanızda da çalışmasını sağlayabiliyorsunuz. Bunun için fazladan kullanılması gereken internet paketleri var. Bu paketleri de programın kullanımını gösteren film dosyaları ve internet üzerinde çalışan katalog örneği ile birlikte programın sitesinde bulabilirsiniz.

Yazılım Java ve Flash programları kullanılarak geliştirilmiştir. Bu sebeple çalışabilmesi için bilgisayarınızda “Java Runtime Environment” kurulu olmalıdır. Kurmak için buraya tıklayın.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :