5 Clicks Screen Capture

5 Clicks Screen Capture

Sürüm: 4.4

Boyut: 1.20 Mb

Dil: İngilizce

Sistem:

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 3685

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Yazılım, bilgisayar ekranında görünen veya bilgisayarda açılan herhangi bir nesnenin resmini ekran görüntüsü olarak kaydetmeye yaramaktadır. Basit, kullanışlı ve oldukça sade bir arayüze sahip olan yazılım, küçük boyutuna rağmen oldukça başarılı bir ekran görüntüsü yakalamaktadır.

Kullanıcılar çoğu zaman ekranlarında gördükleri yazılımların veya diğer verilerin ekran görüntüsünü almak için gayret etmektedirler. Hele bu oyun, yazılım veya çok ilgi çeken bir görüntüyse bunu hemen kaydetmek istemektedirler. Bazı zamanlarda bu olay yazılımlarla uğraşan şirket vb. işyerlerinde çok önemli hale gelebilmektedir. İşte böyle anlarda bu tür yazılımlara çok ihtiyaç duyulmaktadır. Şimdi dilerseniz bu yazılımın neleri başardığına hep birlikte bir göz atalım. Ne dersiniz?

Yazılım, ekranınızda gördüğünüz hemen hemen bir şeyin saniyeler içerisinde ekran görüntüsünü almaktadır. Kullanıcıların ihtiyaç duyduğu ve aradığı özellikleri kapsayan yazılım, ekran görüntüsünü aldığı resimle istenilen türde kayıt yapma imkanını kullanıcıya vermektedir. Kullanıcı ekran görüntüsünü hangi türde kaydetmek istiyorsa (PNG, Jpeg/Jpg veya Bitmap dosyası) yazılım buna imkan verebilmektedir. Ayrıca diğer rakiplerinden farklı olarak yazıcıdan baskı, panoya kopya gibi seçenekleri de mevcuttur. Kullanıcı bu özellikler sayesinde başka yazılımlara ihtiyaç duymadan bahse konu faaliyetleri yapabilmektedir. Yazılım herhangi bir görüntüyü kopyalama tekniği ile de istenmeyen bölümleri görüntüden çıkarma kabiliyetine sahiptir. Ayrıca, görüntüyle bir bütünleşme sağlamakta ve herhangi bir görüntü uygulamasında işlevsellik ele geçirdiği an görüntüyü seçerek kaydetmektedir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :