Müşteri Takip ve Veresiye Defteri Ücretsiz

Müşteri Takip ve Veresiye Defteri Ücretsiz

Sürüm: 1.0.7

Boyut: 14.32 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 8636

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ücretsiz Müşteri Takip ve Veresiye Programı
Ülkemizdeki orta ve büyük ölçekli firmaların veresiye işlemleri kayıt altına alabilmeleri ve bunları bilgisayar ortamına işlenişini gerçekleştire bilmeleri amacı ile kodlanmıştır.


 Programın kullanıcılarını sunmuş olduğu en önemli özellik ise, hem ürün satışında bulunduğunuz kişilerin hem de ürün alımında bulunduğunuz kişilerin program içerisinde yer alan kaydına sadece isim yazarak kişi hakkında tüm bilgilere ulaşa bilmenizdir.


Program içerisinde isim yazarak erişim sağladığınız kişinin isminin üzerine tıklayarak tüm bilgilerini görebilir aynı zamanda da kişi ile yapılan işlemlerin kaydını gerçekleştirebilirsiniz. 


Bu sayede en güncel ve kaliteli bir şekilde yapılan işlemleri kayıt altına alabilir ve işlemlerinizi düzen altına alabilirsiniz. Ayrıca belge olarak arşivlemek istediğiniz alıcı veya satıcı bilgilerini yine aynı yerden basit bir şekilde yazıcıdan çıktısını temin edebilirsiniz. Ayrıca program tüm kayıtları garanti altına alabilmek amacı ile günlük olarak yedekleme işlemi gerçekleştirmektedir.


Not: Program şifresi 123 dür.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri