AXASOFT Kasa Defterim

AXASOFT Kasa Defterim

Sürüm: 2.2.1

Boyut: 12.75 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 4209

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Kasa Defteri Programı
AXASOFT tarafından geliştirilen gelir gider tablosu oluşturabildiği ve tüm işlemlerin kayıt altına alınabildiği çok yönlü ve kapsamlı bir muhasebe programıdır. 


Tamamen Türkçe olması sayesinde kullanıcılar rahat bir şekilde kullanabilmektedirler. AXASOFT’un geliştirmiş olduğu bu programı dilerseniz işletmenizin bünyesinde dilerseniz de bireysel hesaplamalarınız da kullanabilirsiniz.


Programın geliştirilme sırasında içerisine Türk Lirası dışında pek çok yabancı para birimi de eklenmiştir. Bu sayede kasanıza yapmış olduğunuz giriş ve çıkışlar sırasında çeşitli para birimi seçeneğine sahip olmaktasınız. 


Ayrıca düzenli olarak istediğiniz zaman kasada yapılan tüm bu giriş ve çıkış işlemlerinin bir dökümünü alabilme olanağı programla kullanıcılara sunulmuştur. 


Gelişmiş bir yapıya sahip ancak sade ve basit bir kullanıma sahip olan bu program sayesinde en ufak derecede muhasebe bilginiz olmasa bile, işletmenizin veya bireysel hesaplarınızın gelir ve gider hesaplamalarını kolay bir şekilde yapabilir ve takip altına alabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri