Dara Yazılım Ön Muhasebe Programı

Dara Yazılım Ön Muhasebe Programı

Sürüm: 3

Boyut: 394 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 3201

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Gelişmiş Ön Muhasebe Programı
Gelişmiş bir yazılımı bünyesinde barındıran program diğer ticari modülleri ile uyumlu bir sisteme sahiptir. Tek düzen hesap planı otomatik bir şekilde hazırlanmaktadır. Farklı parametreler sayesinde muhasebe modülünü işletmenizin sistemine göre değiştire bilmektesiniz. Hesaplara çalışma yöntemi parametreleri verme olanağına da ayrıca sahip ola bilmektesiniz. Stok hesabının program içerisinde rakamsal olarak anlık takibini gerçekleştire bilmektesiniz.


Program içerisinde açılan hesaplara belirli düzeyde yetkiler vererek, güvenli bir işlem ortamı oluşturma olanağı elde edersiniz. Yetkilendirme esnasında tarih aralıkları belirleyerek, dilediğiniz tarihler dışında işlem gerçekleştirilmemesini sağlayabilirsiniz.


Program içerisindeki hesap ekstresi ile hesaplardan gerçekleşen hareketleri anlık olarak gözlemleyebilir, ay bazında veya kümülatif toplamları görme olanağına kavuşursunuz. Gider kısımları oluşturarak, önceden belirlenen tarih aralıklarında gerçekleştirilen masrafların şirket içerisindeki dengesini görebilirsiniz. Ayrıca muhtasar ve KDV beyannamelerini normal düzene uyumlu bir biçimde düzenleyebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :