DoctorX Hasta Takip Programı

DoctorX Hasta Takip Programı

Sürüm: 5.0

Boyut: 20.82 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Window Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 8229

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
DoctorX Hasta Takip Programı
Üreticinin Açıklaması:
1.Bu programla doktorlar hastalarını bilgisayar ortamında takip edebilir onlara yapılan tedavileri kaydedebilirler.
2-Hasta ilk kez geldiğinde bir defaya mahsus hasta kayıt kartı açılarak hastaya bir kod numarası verilir ve ilgili bilgiler bir kez girildikten sonra bir daha hastanın tüm işlemleri bu numara üzerinden yürütülür.
3-Hastaların laboratuar ve röntgen tetkik işlemleri muayene kartına işlenebilir bir sonraki gelişinde bu bilgilerden faydalanılabilir.
4-Hastalara yapılan her türlü işlemin ücreti otomatik olarak program tarafından hesaplanır.
7-Programın her anında raporlama yapabilir ve bunları çıktı olarak bilgisayarınızdan alabilirsiniz.
8-Programda bazı bilgiler parametriktir ve siz onları bir kez girersiniz. Bundan sonra o bilgiler klavyeden girmek yerine seçerek veri girişi yaparsınız.
9-Verileri yedekleyebilir istediğiniz zaman istediğiniz yedeğe dönebilirsiniz. Veriler sizin gösterdiğiniz dizinde siz yedekle komutu verdiğiniz andaki zamanın isim olarak verildiği bir klasöre kopyalanır. Örnek 10 Şubat 2004 10:30:52 Tarihli DoctorX Yedek Dosyası adlı klasör.
10-Belirli zamanlarda tek tıklamayla veritabanı onarımı yaparak verilerinizin daha hızlı bir şekilde işlenmesini sağlayabilirsiniz.(Mesela 100.000 kayıttan sonra her 100.000 de)
11-Gelişmiş arama sistemiyle kayıt sayısı ne kadar çok olursa olsun aradığınız kayda en kısa zamanda ulaşabilirsiniz. Aradığınız kaydın tam yazılışını bile hatırlamanız gerekmez. Örneğin Şuayip İNCE ismini ararken “Şuaybİnce” şeklinde mi “Şuayib INCE” şeklinde mi yoksa “şuayipince” şeklinde mi yazıldığı önemli değildir.”Ş” harfine bastığınızda baş harfi “Ş“olan kişiler listelenir.”i” harfine bastığınızda ise Şi ile başlayan kişiler listelenir. Ve siz daha “Şuayip İnce” yazmadan aradığınız kayda ulaşırsınız.
12-Aramalar büyük küçük harf ayrımı yapmaz. Türkçe karakterleri kullanabilirsiniz.
13-Programın her aşamasında kullanılan mesajlar ile kullanıcı bilgilendirilerek hata yapması önlenmektedir.
14-Dilerseniz hastalarınızın kayıtlarına resim ekleyebilirsiniz. Bu resimler veritabanına kaydedilmeyeceğinden hiçbir şekilde programınızın boyutunu artırmaz ve yavaşlamasına neden olmaz.
15-Programın renklerini dilediğiniz şekilde ayarlayabilir, sonra isterseniz orijinal renklerine dönebilirsiniz.
16-Programdaki verileri tek tıklamayla web sayfası, Word sayfası, Excel sayfası olarak kaydedebilir, istediğiniz gibi düzenleyebilir, her türlü arama ve sorgu sonucunu bu formatlarla çıktılayabilir, yazıcınızdan döküm alabilirsiniz.
17-Randevu formu ile hastalarınıza randevu verebilir, eczane formuyla da ilaçlarınızın takibini yapabilirsiniz.
Program 50 kayıtlık sınırlama ile gelmektedir.50 kayıttan sonra programa kayıt girişi durdurulmaktadır. Programı sınırsız tam sürüm olarak kullanabilmeniz için lisans formunda ve aşağıda yazılı bulunan mail adresine adınız, soyadınız, irtibat kurabileceğimiz bir telefon veya mail adresi, alacağınız programın adını, (Bu program için DoctorX yazmanız yeterlidir.) programın ürettiği (Lisans Formunda yazan Seri Numaraları)seri numaralarını ve sitemizde yayınlanan banka hesaplarından herhangi birine program bedelini yatırdığınızı belirten ve havale işlem numarasını içeren bir mesaj göndermeniz gerekmektedir. Mailiniz bize ulaşır ulaşmaz tam sürüm lisans numaraları belirttiğiniz mail adresine gönderilecektir. Buna gerek olmamakla birlikte programın CD’sini de isteyen müşterilerimize program CD’ si de kargo ile ödemeli olarak gönderilir. Tüm bu konularda görüşmek ve bilgi almak içinde aşağıdaki adrese mail atabilirsiniz.
Eğer olursa program güncellemeleri tüm müşterilerimiz tarafından ücretsiz olarak sitemizden indirilebilecektir. Program fiyatları aşağıdadır.
1 Paket:70 YTL
2 Paket:130 YTL
3 Paket:180 YTL
3 Paketten fazlası için %20 indirim uygulanır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :