Football Manager 2007 Gold Demo

Football Manager 2007 Gold Demo

Sürüm: Strawberry

Boyut: 260 Mb

Dil: İngilizce

Sistem:

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 5498

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Dünyanın en popüler futbol menajerlik oyunu Football Manager serilerinin bu yılki versiyonu olan Football Manager 2007, Sports Interactive tarafından vitrine çıkartıldı. Merakla beklenen Football Manager 2007 Demo yayınlandı!

20 Ekimde sevenleriyle buluşacak olan Football Manager 2007, harika yeniliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Football Manager 2006ya nazaran daha gerçekçi ve kaliteli bir oyun bizleri bekliyor.
Football Manager 2007 Demo, geçtiğimiz senelerde de olduğu gibi iki versiyon olarak sunuluyor: Strawberry ve Vanilla.

Strawberry; 11 ligin (Brezilya, Danimarka, İngiltere, Finlandiya, Fransa, İtalya, Norveç, Portekiz, İskoçya, İspanya ve İsveç) oynanabildiği, 9 dil (İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Felemenkçe, Norveççe, Portekizce, İsveççe ve Danca) seçeneğinin sunulduğu, grafik olarak tüm takım formaları ve oyuncu resimleri ile beraber gelen bir yapıdadır.

Vanilla; yalnızca İngiltere liginin oynanabildiği, İngilizce dil seçeneğinin sunulduğu, grafik olarak kısıtlı bir yapıdadır.

İndireceğiniz Strawberry versiyonu 260 Mb, Vanilla versiyonu ise 79.4 Mb boyutundadır.

ÖNEMLİ UYARI : Football Manager 2007 Demo, Türkçe Windows XP kurulu bilgisayarlarda çalışmamaktadır. Bu sebeple oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilmeniz için birtakım değişiklikler yapmanız gerekmektedir.

Yapmanız Gereken Değişiklikler
  • Eğer bilgisayarınızda Football Manager 2007 Demo kuruluysa, Denetim Masası > Program Ekle/Kaldırdan FM 2007 Demoyu kaldırın.
  • "C:Documents and Settings{Kullanıcı Adınız}Application DataSports Interactive Ltd" dizinindeki "Football Manager 2007" klasörünü silin.
  • Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçeneklerine girin. Bölgesel Seçenekler sekmesinden "Türkçe" olan dili "İngilizce (İngiltere)" olarak değiştirin. Ardından Diller sekmesinden Ayrıntılar tuşuna tıklayın. Aynı şekilde "Türkçe" olan dili "İngilizce (İngiltere)" olarak değiştirin. Seçiminizi yaptıktan sonra "Tamam"a tıklayın ve Gelişmiş sekmesine girin. Buradan da dili "İngilizce (İngiltere)" olarak seçin ve "Tamam"a tıklayın. Böylece bilgisayarınızın dili İngilizce olacaktır.
  • Football Manager 2007 Demoyu yeniden kurun ve sorunsuzca oynayın.
  • İndirme Seçenekleri:
    indir

    Benzer Programlar

    Yapılan Yorumlar
    Yorum Yapın
    Ad Soyad : E-posta Adresi :
    Güvenlik Kodu :