Cobian Backup

Cobian Backup

Sürüm: 11.2.0.570

Boyut: 18.70 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3466

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Cobian Backup Ücretsiz Yedekleme Programı
Cobian Backup tamamen ücretsiz olarak geliştirilmiş ve Türkçe dil desteği bulunan bir veri yedekleme yazılımıdır. Program kendi kategorisindeki ücretli yazılımlardan daha işlevsel ve fonksiyonel olmasına rağmen tamamen ücretsizdir. 

Program size isterseniz takvimsel olarak yedek almanızı sağlayarak verilerinizi istediğiniz yerde yedeklemenizi sağlar bu sayede düzenli olarak verilerini yedekleyebilir ve saklayabilirsiniz. Aynı zamanda yedeklediğiniz dosyalara eğer isterseniz şifre koyarak yabancıların dosyalarınıza ulaşmasını engelleyebilirsiniz. 


Yedeklerinizi ister bir ağda farklı bir bilgisayara yada harici hard disklere de yedekleyerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. FTP yedek alma özelliği de bulunan program sayesinde rahatlıkla FTP yedeklerinizi alabilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.


 Windows işletim sisteminin tamamının yedeklemesini de yapan program sayesinde sisteminizin yedeğini alabilir ve herhangi bir çökme yada sorun durumunda eski Windows işletim sisteminize kavuşabilirsiniz üstelik bunların hepsi ücretsiz ve Türkçe şekilde sunulmakta.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :