OGame SpeedSim

OGame SpeedSim

Sürüm: 0.9.8.1

Boyut: 473.85 KB

Dil: İngilizce

Sistem: Win8, Win7, Vista, Win8.1

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5236

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Dünyaca ünlü çevrimiçi tarayıcı tabanlı OGame uzay strateji oyununu sadece ülkemizde 150.000den fazla kişi oynuyor. Dünyaca ünlü bu oyundaki savaşlarınızı bu program ile planlayabilirsiniz. Herhangi bir gezegen ya da ordu ile savaşa girmeden önce gemilerinizi ve karşı tarafın gemilerini bu programa girerek sonucu savaşa başlamadan önce görebilirsiniz. Böylece savaşın galibinin kim olacağını, çıkabilecek harabe oranını, kaybedeceğiniz üniteleri vb. birçok bilgiyi bu simulatör sayesinde birkaç saniye içinde alabilirsiniz.

Üreticiye Göre Simülatör: SpeedSim , OGamein vazgeçilmez yardımcı programları olan simülatörlerden başarılı bir tanesidir.

Saldırı ve savunmalarda olası sonuca yaklaşık olarak verdiği raporlar, size stratejinizi belirlemenizde yardımcı olurlar.

Programdaki ilgili boş alanlara saldıran ve savunan tarafın gemilerini, savunma gereçlerini ve bazı araştırma tekniği kademelerini yazarsınız ve saldırıyı simüle ettirirsiniz. Size olası sonucu bir rapor halinde verir.

Bu raporda tarafların kayıpları ve bu kayıplardan oluşacak Harabe Alanı olur. Ayrıca alanın büyüklüğüne göre Ay oluşma ihtimali de belirtilir.

Not : Türkçe yamayı kurmak için aşağıdaki işlemleri sırasıyla takip ediniz.

1. Speedsim klasöründeki eski Türkçe dil dosyalarını silin.
2. Yeni dil dosyasını aşağıdan indirip Speedsim klasörüne taşıyın.
3. Speedsim programını açıp yukarıdaki dil menüsünden Türkçeyi seçin.

OGame SpeedSim Türkçe Dil Dosyası

ÖNEMLİ UYARI: Programı indir tuşuna bastıktan sonra açılacak sayfadan istediğiniz sunucuyu seçip indirme işlemine başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri