Kasa Defterim

Kasa Defterim

Sürüm: 3.0

Boyut: 2.6 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4648

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ücretsiz Kasa Programı
Ülkemizde yıllardır faaliyet gösteren veya yeni faaliyetlerine başlayan orta ölçekli ve büyük ölçekli firmaların günlük bazda kasaya gerçekleşen giriş ve çıkışlarının ayrıntılı kaydını tutan bir program niteliğindedir. Programın limiti olmayan arşiv kapasitesi sayesinde günlük olarak tüm kasa giriş ve çıkışları düzenli olarak kayıt altına alınabilmektedir.


Kullanıcılara sunulan basit yapısı sayesinde ayrıntılı bir bilgisayar bilgisi gerektirmeden çok kolay bir şekilde kullanım olanağı sunmaktadır. Ayrıca programın kullanıcılarının beğenisine sunulan 3 adet değişik program teması sayesinde istediğiniz görselliği seçebilmektesiniz. 


Programın en güncel sürümü olan kasa defteri 3 ile kayıt altına aldığı kasa giriş çıkışlarını, veresiye kayıtlarınızı hem yazıcı aracılığı ile dökümün olarak arşivleye bilmekte hem de Excel dosyasına aktarımını yaparak bilgisayar ortamında ayrı bir kayıt gerçekleştire bilmektesiniz. Program ayrıca Vista’ya olan uyumu ve hiçbir bedel beklentisi olmaması sayesinde rakiplerine göre ön plana çıkmaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :