AbsoluteShield Internet Eraser Pro

AbsoluteShield Internet Eraser Pro

Sürüm: 3.51

Boyut: 1.33 Mb

Dil: İngilizce

Sistem:

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 2401

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
İşte karşınızda yeni nesil gizlilik ve güvenlik aracı AbsoluteShield Internet Eraser Pro!
AbsoluteShield Internet Eraser Pro, aslında çok basit bir mantıkla, kullanıldığı bilgisayar üstündeki gizliliğinizi ve güvenliğinizi sağlıyor. Bu işlemi yapmak için sadece Internet ve bilgisayar aktivitelerinizin izini siliyor. Internet Explorer ile tümleşik çalışıyor ve ve hafızasına kaydettiği bilgileri tamamen silmenizi sağlıyor. Küçük bir ayarlama ile birlikte isteğinize bağlı olarak bu işlemi her Internet Explorer’dan çıktığınızda ya da Windows’u kapattığınızda otomatik olarak yapmasını sağlayabilirsiniz.

Bu araç, aynı zamanda sabit diskinizden yer de boşaltabilir. Açık kaynak kodlu eklenti desteği ile birlikte kullanımı daha geniş alana yayılmış, başarısını arttırmış bir hale geldi. Bu destek sayesinde, örneğin, Internet Explorer ile birlikte çalışan bazı uygulamaların bıraktığı izleri dahi silebilirsiniz. Şu anda yapımcı şirket 30’dan fazla eklenti desteği sunuyor ve bunların arasında MS Office, WinZip, UltraEdit, RealPlayer, Media Player gibi Internet Explorer’a sürekli bilgiler akıtan programlar da mevcut.

Reklam yapmak için en sıkıcı yöntem olan açılır pencerelere de (Pop-Up Windows) bir çözüm önerisi sunun program içeriğindeki küçük, ayarlanabilir ve zeki bir engelleyici ile bu sıkıntıdan sizi kurtarıyor.

Desteklediği tarayıcılar ise:
  • Internet Explorer (IE7’yi de destekliyor)
  • MSN,
  • Netscape/Mozilla/FireFox, (FireFox 2,0’a da destek veriyor)
  • AOL,
  • Opera.
  • İndirme Seçenekleri:
    indir

    Benzer Programlar

    Yapılan Yorumlar
    Yorum Yapın
    Ad Soyad : E-posta Adresi :
    Güvenlik Kodu :