WiFi SiStr

WiFi SiStr

Sürüm: 1.0.2442.40844

Boyut: 4.83 Mb

Dil: İngilizce

Sistem:

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3253

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Wifi son zamanlarda teknolojinin gelişmesiyle ortaya çıkan bir yenilik. Wifi sayesinde kablosuz olarak internete bağlanabiliyor ve sörf yapabiliyoruz. Bunu yapmak için bir kablosuz modeme bağlanmamız gereklidir. Bazı zamanlar, Windowsun kendi Wifi yöneticisi size yetmeyebilir. Bunun için WiFi SiStr yazılımını kullanabilirsiniz.

Bu yazılım sayesinde bilgisayarınızın modeme olan uzaklığını derece biçiminde görebilir ve bulunduğunuz yerde kablosuz ağ varsa, bu ağa bağlanabilirsiniz.

Ayrıca bu program, sinyal şiddetinin düşük olduğu zamanda alarm veriyor. Bu alarm oldukça işe yarıyor. Özellikle indirme işlemi yaparken, indirmenizin yarıda kesilmesine önlem alabilirsiniz.

Not: Bu program bulunduğunuz bölgedeki ağlara bağlanabilir fakat, bağlanacağınız ağın şifresi olmamalı veya şifresi varsa da, şifresini biliyor olmanız gerekmektedir. Ayrıca bu programı kullanabilmeniz için kablosuz ağ kartınızın olması gerekmektedir.

Not 2: Programın çalışabilmesi için sisteminizde .NET Framework 1.1in kurulu olması gereklidir. Buradan indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :