Skype Mac

Skype Mac

Sürüm: 6.5.0.443

Boyut: 38 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Mac OS

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 17954

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Skype Mac İçin Sohbet Programı
Skype Mac, adından da anlaşılabileceği gibi dünyaca ünlü mesajlaşma programı olan Skype’ın Mac cihazlar için üretilmiş yazılımı olan bu program sesli ve kameralı görüşme yapanların olmazsa olmazı kabul edilir. 


Diğer işletim sistemleri için olan versiyonlarında da çok popüler bir program olan Skype, Windows Live Messenger programı gibi anlık mesajlaşma sunmasının yanı sıra özellikle konferans tipi, çoklu sesli konuşmalara ve kameralı görüşmelere de imkân sağlıyor.


Skype Mac programı, Skype’da bulunan tüm özellikleri barındırıyor. Son sürümlerinde görüntü kalitesi HD kalitesine çıkarılarak performansı arttırılan kamera özelliği, iş görüşmelerinde sıklıkla kullanılmaya başlamış durumda. Bunun yanı sıra SMS ve norma telefon görüşmesi özelliği de bulunan Skype Mac iletişim için olmazsa olmaz bir program. 


Son yıllarda da oldukça popüler olmaya başlayan Skype’ın normal telefonları arama sistemi ile çok cüzi fiyatlara, dünyanın neresinde olursa olsun tüm cep telefonlarını ve sabit telefonları aramak mümkün. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri