Trash

Trash

Sürüm: 06May27

Boyut: 20.9 Mb

Dil: İngilizce

Sistem:

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 3627

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Trash, gerçek zamanlı strateji oyunlarından bir tanesi. Bu oyunda insanlar ve mutantlar bulunuyor. İnsanlar tamamen günümüz teknolojisinden ayrı olarak çok gelişmiş bir teknolojiye sahip. Mutantlar ise gelişmiş özellikleri, farklı yapıları ile karşımıza çıkıyor. İki türün birbiri ile savaşını sağlayan bu oyun oldukça gelişmiş ses ve görüntü efektlerine sahip. Oyunda genel olarak atom teknolojileri, toksit atıklar, asit yağmurları ve buna benzer kitle imha teknolojileri de bulunuyor. Gelişmiş tanklar, petrol refinerileri ve buna benzer özellikler de mevcut. Hangi türü seçerseniz seçin tek amacınız var kazanmak. Diğer strateji oyunlarına rakip olabilecek nitelikte bir oyun sayabiliriz Trashı. Ünitelerinizin yapım hızları, güç değerlikleri gibi özellikleri ile de oyun kolay bir hale getirilmiş. Ama dikkat etmeniz gereken tek şey diğer strateji oyunları gibi basit düşmanlarınızın olmadığıdır.

Red Alert, C&C Generals tarzı gerçek zamanlı bir strateji oyunu olan Trashda oyunun adından da anlayacağınız gibi altın, elmas gibi kaynaklar yerine çöp topluyorsunuz. Çevrenizdeki çöpleri toplayarak üretim binaları yapıp savaşabiliyorsunuz.

Oyun insan ırkı ile mutant ırkının savaşmasını konu almaktadır.

Benzeri oyunların aksine 20 Mb gibi ufak bir boyuta sahip olan bu oyunda bilgisayara karşı savaşmak istediğinizde 30 dakika kısıtlama ile karşılaşıyorsunuz fakat "multiplayer" seçeneği ile internet üzerinden oynamayı tercih ettiğinizde kısıtlama sadece mutant ırkını seçememekten ibaret. Oyunda kamyonlarınızı kullanarak çevredeki çöpleri toplatıyor ve bu sayede yapacağınız binalardan adam, araba, tank, helikopter gibi daha birçok savaş aracı üretebiliyorsunuz ayrıca gelişim binalarınızın sayısı arttıkça adamlarınızın gücüde artıyor.

NoT: Oyundan memnun kalırsanız tam sürümüne sahip olmak için 20$ ödemeniz gereklidir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :