Power Backup

Power Backup

Sürüm: 2.5

Boyut: 1.12 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 3119

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Power Backup Yedekleme Programı
Bilgisayarınızdaki veriler sizin için önemli ise ve hergün yeni veriler giriyorsanız o verilerin her gün yedeklenmesini istersiniz. Her gün verileri yedeklemek dosya sayısı arttıkça zor olmaya başlar ve sıkıcı hale gelir. 

Bu program sizi bu tür dertlerden kurtarır ve;  İstediğiniz saat ve günlerde seçtiğiniz klasörleri ve/veya dosyaları hedef klasörünüze otomatik yedekler ya da zip formatında sıkıştırarak yedekler. 


- SQL server çalışan makinalarda SQL serveri data dosyalarını yedek alabilmek için otomatik stop ve start eder. 


- Program Çalışırken olan olayları ve hataları bir log dosyasına yazar ve istenilen maile her yedek alındığında yolllar.


 - SysTray da çalışır ve bellekte fazla yer kaplamaz. - İstenildiğinde windows ile beraber başlar ve otomatik olarak çalışır.


 - Yedek Alma güvenliği açısından program windowsu kapatmayı engeller. - Yedeklemeden önce hatırlatma özelliği ile kullanıcıyı uyarır ve hatırlatma olduğunda yedeklemeyi istediğiniz kadar erteleyebilir, iptal edebilir veya o an yedek alınabilir. 


- "Şimdi Yedekle" butonu ile manuel yedek alınabilir. 


- Ayarlar kısmına şifre konulabilir ve diğer kişilerin girişi engelleneblir.


 - Programı kapatırken şifre sorma özelliği ile diğer kişilerin programı kapatması engellenebilir. - İngilizce ve Türkçe Dillerini Destekler. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :