Poweramp Full Version

Poweramp Full Version

Sürüm: 1.1-build-12

Boyut: 22 Kb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.1 ve Üstü

Lisans: Ücretli

İndirme: 7271

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Müzik Player
Çok başarılı bir müzik çalar uygulaması olan PowerAMP Full Müzik Player, sunduğu üstün özellikleri ile müzikseverlerin tercih ettiği en fazla indirilen uygulamalar arasında 4. Sırada yer alan bir Android uygulaması.


Müzik keyfinizi sunduğu üstün özellikleri ile katlandırarak arttıran uygulama, 22 k boyutunda ve 3.96 dolar olarak kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Fiyatı ilk etapta yüksek gibi görünüyorsa da uygulamanın ücretli sürümü aldığı ücretten çok daha fazla hak ediyor.


mp3, mp4/m4a (ALAC dahil), ogg, wma, FLAC, WAV, wv, TTA, mpc, aiff türündeki dosyaları çalabilen oynatıcı, müzik çalar uygulamaları arasında en geniş dosya türünü destekleyen uygulama. Desteklediği bütün dosya türleri için optimize edilmiş on bant grafik ekolayzıra sahip uygulama, aynı zamanda ayrı bas ve tiz ayarı seçeneği de sunuyor.


Dört farklı widget seçeneği sunan uygulama aynı zamanda kulaklık desteği ve kuklalık otomatik ayar seçeneklerini de bünyesinde barındırıyor. Saymakla bitmeyen özellikleri arasında Musicmatch ile şarkı sözleri desteği ve eksik albüm kapakları gibi seçeneklerde bulunuyor.


Uygulamanın 15 günlük bir deneme sürümü mevcut ve bu sürümü deneyerek uygulamanın üstün özelliklerini deneyebiliyorsunuz. Google Play Store’ dan en fazla indirilen beşinci uygulama olan PowerAMP Full Müzik Player, en çok kullanılan müzik çalar uygulamasıdır.


Google Play Store üzerinde 3.96$ gibi bir ücretlendirmeye sahip olan uygulama, 15 günlük ücretsiz Beta sürümüne de sahip.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri