EBS Kredi Kartı Takip Programı

EBS Kredi Kartı Takip Programı

Sürüm: 1.0.2.2

Boyut: 9.74 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 5904

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Kredi Kartı Takip Programı
EBS kredi kartı takip programı sayesinde alışverişiniz sırasında kredi kartı kullanımının hangi boyutta rahatlık ve kolaylık sağladığının haricinde bütçenizi sarsarak devasa bir borcun altında kalabilme olasılığını da göz ardı etmemelisiniz. 


Standart ve normal yaşantının koşuşturmacısı içerisinde yaşamın yorucu hengamesinde kullanmak zorunda kaldığını kredi kartlarında yapmış olduğunuz alışverişlerin ayrıntılarını inceleyerek alışveriş giderlerinizde yapmanız gereken tasarruf çalışmalarının nasıl olması gerektiği hakkında bilgilenebilir ve o doğrultuda hareket edebilirsiniz.


Geliştirilen ve sizlerin beğenisine sunulan bu program sayesinde taksitli harcamalarınızın her detayını, size sağlamış olduğu fayda ve zararları gibi pek çok unsuru takip edebildiğiniz gibi ayrıca tanımlamış olduğunuz kartınızın hesap kesim tarihine göre ya da yapılmış olan bütün harcamalara göre takip altına alabilirsiniz. Tüm bilgilerinizi buradan anlık olarak takip edebilir aynı zamanda çeşitli yönergelerde de bulunabilirsiniz.


Not: Programa giriş için kullanıcı adı ve şifre 1 dir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri