Nun Attack

Nun Attack

Sürüm: 1.0.8

Boyut: 172 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5088

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Nun Attack Android için Rahibe Savaş Oyunu
Nun Attack oyunu Android cep telefonları için geliştirilmiş ve kurgusu ile şaşırtıcı bir yapıya sahip bir aksiyon oyunudur. Oyunda karşımıza çıkan kahramanlarımız Rahibe olarak tasarlanmış durumda. Eğer yanlış duymadınız 4 kadın rahibe olan kahramanlarımız ile kötülüklere karşı savaşıyorsunuz.


Silahlı olarak karşımıza çıkan rahibeler bizim için oyunda kendilerine düşman olan iskeletleri yok ederek ilerlemeye ve dünyayı kurtarmaya çalışıyor. Heyecan dolu oyunda kendi karakterinize uygun olan rahibeyi seçerek sizde dünyayı kurtarabilirsiniz.


Oyunda seviye atlamak tamamen sizin elinizde, rahibelerin sağlık durumu, rakiplerinizi yok etme gücünüz ve kullandığınız süreye bağlı olarak seviye atlıyor ve düşmanlarınızı temizliyorsunuz. Diğer oyunlarda olduğu gibi seviye ilerledikçe çok daha güçlü ve işlevsel silahlar elde edebiliyor ve rakiplerinizi çok daha kolay geçebiliyorsunuz.


Oyunda toplam 40 farklı seviye bulunmakta ve oyunculardan her bir seviyeyi titizlikle geçmesi beklenmekte. Aynı zamanda 40 farklı seviyeye karşılık olarak oyun size 80 farklı silah vermekte.
 
Grafik ve ses efektleri konusunda gerçekten etkileyici bir oyun olan Nun Attack Android Oyununu sizde korku ile oynayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri