FirstCLASS

FirstCLASS

Sürüm: 2.6

Boyut: 943 Kb

Dil: Türkçe

Sistem:

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 1860

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Üreticiden: Bu yıl, okul not defterleri üretimi yapacaksanız işiniz var.. Önce öğrencileri sıraya dizecek ve fotoğrafları dijital kamerayla çekeceksiniz... Her bir fotoğrafın hangi öğrenciye ait olduğunu karıştırmadan, bir grafik programı yardımıyla dizgileyecek ve bir dijital yazdırma merkezinde bastıracak ya da kendiniz basacaksınız, sonra sayfaları kesip dizeceksiniz. Nihayetinde not defterleri elinizde olacak.

İşinizi kolaylaştırmak istedik... Bir bilgisayar programının bir okula gidip de fotoğraf çekemeyeceği açık, bu konuda size kimse yardımcı olamaz. Ancak en azından dizgileme konusundaki ağır iş yükünüzü hafifletebilir, zamandan kazanmanızı sağlayabiliriz.

Özellikleri:

  • İlk ve orta öğretim okullarında kullanılan öğrenci not defterlerinin dijital ortamda işlenmesini ve basılmasını sağlar.
  • Programı kullanan operatörün okul ve sınıf tanımlaması, sınıfın öğrenci lerinin adını soyadını, numarasını girmesi ve fotoğrafını seçmesi yeterlidir.
  • Program; sayfa ayarları, numaralandırma, sıralama, fotoğraf ölçeklendirme ve hizalama gibi tüm tasarım süreçlerini önemli ölçüde kolaylaştırır.
  • Veri girişi bittiğinde, baskıyı kendi yazıcınızdan rahatça alabilirsiniz.
  • İndirme Seçenekleri:
    indir

    Yapılan Yorumlar
    Yorum Yapın
    Ad Soyad : E-posta Adresi :
    Güvenlik Kodu :