Migg33 Cep Msn

Migg33 Cep Msn

Sürüm:

Boyut: 61 Kb

Dil: İngilizce

Sistem: Java

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 57034

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Migg33 Cep Telefonu MSN Programı
Artık cep telefonunuzdan msn bağlanarak sürekli online olabilirsiniz üstelik çok uygun bir fiyata. Program internet üzerinden bağlantı kuruyor. Cep telefon oparetör şirketleri 64 kilobyte 1 kontor fiyat biçiyorlar. Bu programla sürekli yazışırsanız 1 saatte 64 kb harcıyor. Yani saati 1 kontorden hesaplayabilirsiniz. Yazışmadan msn açık kalırsa ancak 3 saatte 64 kb gidiyor yani 3 saatte 1 kontor düşer hattınızdan. İndirdiğiniz zip dosyasını açtığınızda jar  uzantılı  dosya bulunmaktadır. Bu program telefonunuz java destekliyse çalışmaktadır.
*Cep telefonu oparatörünüzden internet ayarlarını yüklemeniz gerekmektedir. Eğer wap üzerinden bağlanırsanız dakika başına kontor gider ve bu çok kontor gitmesine sebeb olur.
*Cep telefonuna programı yükleyip açtığınızda size hangi bağlantıyı kullanacağını soracaktır. Burada telefonunuza ayarlamış oldunuz internet ayarlarını seçin.(k700i kullananlarda böle bir soru olmayacaktır. bağlantı ayarlarında java ayarlarını tıklayın ve ordan java uygulamalarının kullanacağı bağlantıyı seçin. Başka telefonlardada böyle olabilir)
*Program çalıştıktan sonra register düğmesine tıklayın ve orda gerekli yerleri doldurun cep tel numaranızı doğru girin çünkü size activasyon kodu yollayacaktır.
*Aktivasyon kodu mesajla size iletildikten sonra programda login dediğinizde size bu aktivasyon kodunu bir kere mahsus soracaktır ve daha sonra program açılacaktır.
*Programda menu seçenbeğinden ayarlara ulaşabilir oradan başka bir mail adresiyle msn girme imkanınız var. Ayrıca yahoo messenger, icq da mevcuttur.
*Programı kullanmaya başladınız zmaan size tana ücretsiz sms hakkı vermektedir.daha sonra kredi alarak bunu arttırabilirsiniz isteğe bağlıdır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :