PC-Clean

PC-Clean

Sürüm: 1.2.20051104

Boyut: 4.66 Mb

Dil: Türkçe

Sistem:

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3905

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Üreticiden : PC-Clean, casus yazılımlar ve reklam yazılımları gibi zararlı kodlara ve Türkçe İnternet Adresi (TİA) sisteminin işlemesini engelleyen programlara karşı bilgisayarınıza tam koruma sağlayan zararlı kod temizleme programıdır.

Program Türkçe olup, yüklendiği bilgisayarı Türkçe İnternet Adresi sistemi ile tam uyumlu hale getirmektedir.

Dünyada yaygın olarak kullanılan PC-Clean programı, yüklendiği bilgisayar sistemindeki tüm zararlı kodları ve Türkçe İnternet Adresi sistemini engelleyen programları gerçek zamanlı olarak tespit etmektedir. Program, bilgisayarda keşfettiği zararlı dosyaların yeri, kaydı, adları ve değerleri gibi bilgileri kullanıcıya anında bildirerek, belirli programları silmeyi isteyip istemediği konusunda seçim yapma imkanı sunmaktadır. Bu yazılımlar, “Temizle” düğmesine basılarak sistemden kaldırılabilmektedir. Ayrıca, PC-Clean’de bulunan “Engelleme” işlevi ile zararlı kodların bilgisayarınıza bulaşmasının önüne de geçilebilmektedir.

PC-Clean programı, bilgisayara yüklendiği tarihten sonra geliştirilen zararlı kodlara karşı da koruma sağlamaktadır. Yeni zararlı kodlara ait bilgileri bilgisayarınıza yüklemek için, programı otomatik veya manuel olarak güncellemeniz yeterlidir.

PC-Clean programını yükleyerek bilgisayarınızı zararlı kodlara karşı korurken aynı zamanda sisteminizde Türkçe İnternet Adresi’ni de desteklemeye başlayacaksınız.

Not : PC Clean, bilgisayarınızı zararlı kodlara karşı koruyan, içeriğinde test edilmiş ve güvenilir kod barındıran bir programdır. Çeşitli zararlı kod temizleme ve anti-virus programları yapıları gereği bilgisayarınız üzerinde tarama işlemi yapan algoritmalara sahip olduğundan, kurulumları aşamasında sistemizde aktif olarak çalışan bir anti-virüs programı varsa, bu anti-virüs programı tarafından kurulumunda şüpheli kod içeren program uyarısıyla, potansiyel virus uyarısına maruz kalabilmektedirler. Bu sebepten PC Clean programının kurulumunu sorunsuz şekilde tamamlayabilmek için, kurulum öncesinde bilgisayarınızda bulunan anti-virus vb. programların kapatılması önerilmektedir.Sisteminizin güvenli çalışmasına yardımcı olma amacıyla hazırlanan PC Clean programı, içeriğinde zararlı hiçbir program içermemekte olup zararlı kodlara karşı bilgisayarınıza tam koruma sağlamaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :