Beyanname Düzenleme Programı

Beyanname Düzenleme Programı

Sürüm: 02.10.2012

Boyut: 8.74 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6634

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Beyanname Düzenleme Programı
Firmaların e-beyanname uygulamasından faydalanabilmeleri adına düzenlenmiş bir beyanname düzenleme programıdır. Program piyasa içerisinde ücretsiz kullanıma açık olarak sunulmuştur. 

Kullanıcılar ücretsiz programın tüm uygulamalarını kullanabilmektedir. Çok basit kullanımı sayesinde oldukça yüksek oranda tercih edilmektedir.Programın basit kullanımında ilk olarak C:\\ebyn dizini içerisinde dosyalar belirlenir ve dizin içerisinde yer alan bdp.bat dosyası aktif edilerek program kullanılmaya hazır hale getirilir. 


E-Beyanname uygulaması sayesinde firmanızın bağlı olduğu vergi dairesine öncelik taşıyarak gönderimi yapılan beyanname ve bildirimler elektronik ortam niteliğinde gönderimi gerçekleştirilebilmektedir. 


Devlet tarafından belirlenmiş olan kanuni verilme süresi aşılmış olan beyannameler ile değiştirme ve pişmanlık talebi içeren beyannamelerde elektronik olarak vergi dairesine gönderimi yapılabilmektedir. 


Firmalar için hayati önem taşıyan her çeşit beyannamenin hazırlanması ve gönderimi konusunda kişilere büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bu beyannameler içerisinde firmanın tüm bilgileri yer alabilmektedir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :