Medieval II: Total War

Medieval II: Total War

Sürüm: Demo

Boyut: 635 Mb

Dil: İngilizce

Sistem:

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 3812

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Medieval Total War, şu ana dek en çok sevilen ve oynanan strateji oyunlarından biri olmuştur. Öyle ki, oyun Total War serilerinin en sevilenlerinden biridir. Şimdi ise bu oyunun ikincisi, Medieval II: Total War ile karşı karşıyayız. Aynı zamanda bu oyun şu ana kadar çıkmış Total War serilerinin sonuncusu niteliğini taşımakta.

Oyunda ilk olarak göze çarpan, oldukça büyük ordular ve muhteşem grafikler. Medieval II: Total Warda birincisinde olduğu gibi çok büyük ordularla savaş yapıyorsunuz. Bir o kadar, sesler de oldukça etkileyici durumda.

Birincisinde olduğu gibi, bu oyunda da Türkler yer almakta. Ancak oyuna ilk başladığınızda Türkleri seçemiyorsunuz. Bunun yerine yabancı ülkelerden birini seçiyorsunuz. Bu durumda Papanın hizmetine de girmiş oluyorsunuz ve emirlerini uygulamak zorunda kalıyorsunuz. Bu kimi zaman biraz can sıkıcı gibi gözükse de, ileride Türkleri seçebileceğimizi düşünmek, bu duyguyu bastırıyor.

Oyunun en güzel yanlarından biriyse, savaş sırasında ordulara yakınlaştırma yapabilmemiz. Bu özellik diğer strateji oyunlarında da olsa da, Medieval II: Total Warda bu özellik daha da geliştirilmiş. Çünkü savaş sırasında yakınlaştırma yaptığınızda askerlerin yüzünü dahi görebilecek seviyeye kadar yakınlaşıyorsunuz. Hem de bunu yaparken görüntüde herhangi bir bozulma olmuyor.

Arayüz olarak, oyunun birincisine benziyor. Hatta arayüz ve menüler Rome: Total War oyununa oldukça benziyor. Eğer bu oyunlardan birini oynadıysanız, bu oyuna alışmakta zorluk çekeceğinizi sanmıyoruz.

Asgari sistem gereksinimleri:
● 1.5 Ghz İşlemci
● 128 MB Ekran Kartı
● 512 MB Bellek

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :