Hursoft Cari Hesap Programı

Hursoft Cari Hesap Programı

Sürüm: 2.10

Boyut: 35.16 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 2915

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Cari Hesap Programı
Cari kayıt altına alma, cari hesaplama, cari işlemler, personel takip, banka ve kasa işlemlerini rahatlıkla yapabileceğiniz, kullanımı oldukça kolay ve seri bir program özelliklerini bünyesinde barındırmaktadır. 


Geliştirilmesi esnasında sektör içerisindeki ve piyasa içerisinde tüm gelişmeler, gereksinimler ve istekler göz önüne alınmış olmasından dolayı daha üstün işlevsellik ve kullanıcı merkezli bir program oluşmuştur.


Program sayesinde cari kartların ayrıntılı ekstralarını temin edebilir, borçlu ve alacaklı cari kartlarını liste haline getire bilmektesiniz. Ayrıca makbuz, fatura ve etiket belgelerini kolay ve basit bir şekilde ala bilmektesiniz. Tüm bu unsurların hepsi piyasanın gerektirdiği durumların en iyi şekilde uygulanabilmesi ile gerçekleşebilmektedir.


Program içerisinde yer alan ajanda sayesinde de tüm işlemlerini bir plan dahiline oturtabilir ve planlanmış olan tarih ve saatte hatırlatılmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca cari kartların kısa mesaj gönderebilme olanağına sahip olmaktasınız.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :