Mini Motor Racing Android

Mini Motor Racing Android

Sürüm: 1.7

Boyut: 395 Kb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.3.3 ve Üstü

Lisans: Ücretli

İndirme: 5375

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android için Motor Yarışı Oyunu
Hız tutku ve macera bu oyunda, Android oyunlar kategorisinin en iyi ücretli oyunlarından olan Mini Motor Racing Android Araba Yarışı oyunu sizlere farklı zevkler sunuyor. 


Küçük arabalar, büyük eğlence sloganıyla The Binary Mill tarafından yayınlanan Mini Motor Racing Android Oyunu kısa sürede uzaktan araba kontrolü türünün en popüler oyunları arasındaki yerini almış durumda.


Yapımcıların birer birer indirime başladığı bu yeni yıl arifesinde The Binary Mill’de modaya uyarak Mini Motor Racing Android araba yarışı oyununu 0.82$ gibi bir fiyattan kullanıcılara sunmuş oldu.


Küçük arabalar ile eğlence dolu bir yarış oyunu olan Mini Motor Racing Android Oyunu, Quick Race ve Carreer modunda yarışa bileceğiniz ve Wi-Fi üzerinden de 4 oyuncuya kadar multiplayer olarak birbirinizle yarışabileceksiniz. Birbirinden zorlu etaplarda yarışacağınız oyunda rakiplerinizi geçmek için NOS kullanabilirsiniz. Yarışlardan kazandığınız paralar ile hem yeni araçlar satın alabilecek, hem de aracınızı modifiye edebileceksiniz.


Google Play Store'da 0,82$ karşılığında satışa sunulan Mini Motor Racing Android Oyununu sizlerde çok seveceksiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri