McDonalds Videogame

McDonalds Videogame

Sürüm: 2.0

Boyut: 1.88 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 13312

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
McDonalds Videogame McDonalds Restaurant Oyunu
Üreticiden : McDonalds gibi bir şirkette para kazanmak hiç de kolay değil! Her hamburgerin gerisinde otlakların yaratılmasından hayvanların kesimine kadar, restoran yönetiminden marka yaratılmasına kadar işleyen karmaşık bir süreç var. Bizi dünyanın en büyük şirketlerinden biri yapan bütün kirli sırları keşfedeceksiniz.

Oyundaki bölümler :
Tarım bölümü :
İhtiyacımız olan bütün sığırları kendi bölgemizde yetiştirseydik, şehirlerimiz inek pisliği denizinde yüzerdi. Otlaklar ve soya tarlaları için çok toprağa ihtiyaç var ve Güney Amerika bunun için en iyi yerlerden biri. Açıkçası atalarımızın yaptığı gibi toprağınızı fethetmeniz gerekiyor. Eski bir deyişi hatırlayın: "her ormanın altında bir çayır vardır".

Besi yeri :
Her Amerikalı koca yağlı bir burger ister. Ne yazık ki, otlaklardan gelen inekler sıskadır ve yağlı et vermez. Bu yüzden onları burada bir kaç ay tutmalı ve soya bazlı aşırı kalorili yemle şımartmalıyız. Bütün inekler için yeterli yem olduğuna emin olun ve salgın hastalıkları engelleyin.

Fast Food :
İnsanlar hızlı yaşıyor ve hızlı yemek istiyor. Fast food restoranları, çağımızın katedralleri ve her şey verimli ve en iyi şekilde çalışır olmalı.Mutfak için hamburger sağlayarak ve insan kaynaklarını motive ve dakik hale getirerek müşteri kuyruklarını engelleyin.

Personeli yönetmek bir sanattır. Çalışanlarınızı motive etmek için onları "haftanın çalışanı" rozetiyle ödüllendirebilir ya da kınama verebilirsiniz. En nankör olanları için en iyi yöntem kovmaktır: Zayıf halkadan kurtulun!

Merkez ofis :
McDonalds yalnızca bir restoran zinciri değil, bir marka, bir yaşam tarzı, batı kültürünün üstünlüğünü gösteren bir semboldür. Burada şirket imajıyla ilgili stratejik kararlar alabilirsiniz.

Pazarlama :
Bu garip herifler piyasadaki en yaratıcı adamlar. En incelikli ve en yaygın reklam kampanyalarını onlar hazırlayacak. Az reklam az müşteri demektir.

PR ofisi :
Halkla ilişkiler dairesi, itibarımızı zedeleyenlere(çevrecilere, tüketici derneklerine ve diğer radikal gruplara) karşı tedbirler alır.

Yönetim kurulu :
Yönetim kurulu karlarımızı sürekli takip eder. Bu adamlar bu girişime para yatırdılar ve sizi hisselerin yükselmesi için tuttular. Onları üzerseniz kapı dışarı edilirsiniz!

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :