Dosya Parçalayıcı

Dosya Parçalayıcı

Sürüm: 1.0

Boyut: 1.0 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Vista/XP

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 7676

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Dosya Parçalayıcı
İhtiyaç duyulabilecek bir program olan Dosya Parçalayıcı/Birleştirici adından da açık bir şekilde anlaşıldığı gibi dosyalarınıza zarar vermeden parçalara ayırmanıza ve programı kullanarak bu parçalara ayırdığınız dosyaları tekrar birleştirmenize yaramaktadır. 

Hangi durumlarda işe yarayabilir? Örneğin bir DVD’e sığdırabileceğinizden daha büyük bir dosyaya sahipsiniz. DVD boyutları 4,7 GB sabitindedir ve bu boyuttan büyük dosyaları tek parça halinde tek bir DVD’e yazamazsınız. Bu dosyayı birden fazla DVD’e yazmak zorundasınız ancak elinizdeki tek dosya olduğundan yarısını bir DVD’e yarısını diğer DVD’e yazma gibi bir olanağınız da yok. 


Bu gibi durumlarda programı kullanarak dosyanızı size uygun şekilde parçalara ayırıp DVD’e yazabilirsiniz. Ardından tekrar lazım olduğunda DVD’e yazdığınız dosyaları bilgisayara çekip yine programı kullanarak birleştirdikten sonra kullanabilirsiniz. 


Program DOS tabanlı çalışmaktadır ve çok basit bir kullanımı vardır. İşlem yapmak istediğiniz dosyayı programın üstüne sürüklemeniz yetmektedir. İşlemlere başlamadan önce programın kullanım kılavuzunun içinde olduğu yardım bölümüne bir göz atmak isteyebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :