Windows Live Messenger

Windows Live Messenger

Sürüm: 2011

Boyut: 1.22 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 1577148

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Windows Live Messenger Msn Programı
Üreticiden : İşte! Yeni kuşak MSN Messenger

. Messenger ile ilgili sevdiğiniz her şeye (kişi listeniz, ifadeleriniz ve arkadaşlarınıza anında erişim) ek olarak, bağlanmanın ve fotoğraf (ve başka şeyler) paylaşmanın yeni müthiş yolları var. 

Her zamanki gibi, Messenger  karşıdan yüklemek ve çoğu özelliğini kullanmak ücretsiz.Bilgisayardan Bilgisayara AramaDüşüncelerinizi dile getirin: Bilgisayardan Bilgisayara Arama kullanarak yüksek kaliteli sesli konuşma yapın. 
 Daha da iyi görüntülü konuşmalarGörüntülü telefonların olduğu eski bilim kurgu filmlerini hatırlıyor musunuz? İşte yeni Messenger size tam bunu sağlıyor, hatta daha iyisini: canlı, tam ekran (640x480) video

.**Paylaşım KlasörleriBir dosyayı kişinin adına sürükleyin. İşte bir Paylaşım Klasörü oluşturdunuz. Artık siz veya kullanıcınız istediğiniz zaman klasördeki dosyaları alabilirsiniz; biriniz çevrimdışı olduğunda bile.İki yönlü, süper güçlü adres defterinizWindows Live Contacts ile, kişileriniz bilgilerini güncelleştirdiğinde, bilgiler Messenger adres defterinizde de değiştirilir. Anında. (Windows Live Mail adres defteriniz de güncelleştirilir).Yakında: Yahoo! arkadaşlarınızla da konuşacaksınızDünyanın en büyük anlık ileti ağı daha büyük ve daha iyi olmak üzere! Yahoo! Messenger with Voice kullanan arkadaşlarınızla da yakında konuşabileceksiniz. Ne zaman çevrimiçi olduklarını görebilecek ve Windows Live Messenger dan doğrudan iletişim kurabileceksiniz

.*Sizin ve aradığınız kişinin Messenger yüklemiş ve uyumlu mikrofon ile hoparlör veya kulaklık sahibi olmanız gerekir
**Sizin ve kişinizin uyumlu Web kamerası, mikrofon, hoparlör veya kulaklık ve yüksek hızlı Internet erişimi sahibi olmanız gerekir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar

Lokman selvi inşaallah bu sefer oldu

ahmet-bozdogan bu mesincirdan insallah memlun kalirim

Ozan Admin site için saol Süpersin knka

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri