Cepvizyon Axis

Cepvizyon Axis

Sürüm: 1.0

Boyut: 120 KB

Dil: Türkçe

Sistem: Mobil Java

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 20395

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
CepvizyonAxis, mobil görüntüleme teknolojisinde ilklerden biri. Cep telefonunuzdan internet hızında Axis marka IP kameranızı izleyebilirsiniz. İster evdeki çocuğunuzu, ister işyerinizdeki personelinizi cepten anında görüntüleyebilirsiniz.

Cepvizyon uygulamasını telefonunuza kurup ilk açtığınızda üretici firmaya bilgilendirme SMSi atacaktır. Bunun amacı uygulamayı satın almak istediğinizde gerekli olan bilgilere önceden sahip olmak. Kamera görüntüsüne ulaşmak için yapmanız gereken tek işlem kameranızın IP ve port bilgisini uygulamadaki forma yazıp "bağlan" tuşuna basmak. Görüntü GPRS ve internet hızınıza bağlı olarak birkaç saniye içerisinde görüntülenmeye başlayacaktır. Bunun yanı sıra uygulama, kameranızın PTZ (hareket ve yakınlaştırma) özelliği varsa bu özelliği kullanmanıza da imkan sağlıyor.

Not: Programın bu sürümü Axis marka IP kameraları içindir. Sony marka IP kameraları için olan sürümünü buradan, Vivotek için olan sürümünü buradan, Pixord için olan sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :